Snart semester

Uj vad dagarna/veckorna springer i väg. Mycket jobb och lite dator, förhoppningsvis blir det bättre när semestern startar. Värmen har gjort att Lucas promenader blivit mindre intensiva så det har varit till att aktivera hjärnan i stället. Gjorde lite sökövningar i skogen, det var populärt.
Här sitter han snällt vi ett träd och väntar på att matte ska bli klar ( fast han hade inte så mycket att välja på eftersom han var bunden)



Starten var en "spinn off" för att sen övergå i racerfart, trots tempot hittades alla bitar. Sen var det en utmattad jycke som tog igen sig på altanen :)



Fina sommarkvällar där emot är ett orosmoment för lilla gossen, det bäddar nämligen för ballongfarare. Oh hujeda vad hemska dessa monster är, då är det insidan huset som gäller, helst under sängen, fast först måste man kolla alla fönster i hela huset så man har lite pejl på var den befinner sig.
Hittade Herr Lucas på andra våningen, han ville inte komma ner, hade några fönster kvar att kolla:)



Strax efter tio på kvällen brukar det lugna ner sig och altanen blir återigen en skön plats att ligga på.

Kramis o voof L&L


Kommentarer
Postat av: "Anonymus"

Så underbart fjantig han är med sina luftballonger.

Han skulle bara veta hur härligt det är....

Ställningen ute på altanen kan man ju diskutera utifrån ett mänskligt moraliskt perspektiv, men det gör vi inte. I love that guy, pyss-i-pyss!/ Kramis

2009-07-17 @ 13:25:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0