Hos Veterinären

Så var det då gjort, undersökning av ögonen. Han har en ögonsjukdom, ett latinskt namn som jag inte ens kommer ihåg första bokstaven på. Innebär lite grumlighet i båda ögonen men inget som stör eller kommer vara något hinder för honom framöver och det finns ingen medicin för denna åkomman. Han synförmåga kan jämföras med "lite oputsade glasögon", hon gjorde reaktionstester som han svarade bra på så någon risk att han ska "gå in" i saker är mycket liten.

Försökte fota honom i väntrummet, men att vara still där verkar vara en omöjlighet :) fördröjning när man klickar av ett kort har sina sidor, man hinner köra upp nosen i kameran innan :)



.....eller så ska matte nödvändigtvis ta kort när det som lugnast och skönast, man får aldrig vara i fred...vilket hundliv !!!!
.......-Lucas..lucas, titta på matte



Han får egentligen inte ligga varken i soffan eller i sängen men det har hänt ett fåtal tillfällen när vi har bjudit in honom. Sen vet jag att han kryper upp och njuter av dessa platser när vi inte är hemma (fördjupningar i överkastet och varm fotölj) men ser han att vi ser så låter han bli.

Nu ska vi snart på promenad sen ska matte ligga i poolen innan hon går och jobbar:)
Kramis o voof L&L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0