Vårfint och söndagsskola

SKÖNA LÖRDAG

Mmmm.....det var verkligen vår i luften igår. Efter morgonpromenaden var det bara trädgården som gällde. Lucas fick vara i löplinan och jag tog mig an äppleträden. Fram med stege, sekatör och grenklippare, här ska beskäras:)
Promenaden i dag gick bort till Selma och tillbaka vilket resulterade i trött hund som inte orkade snurra runt stegen och jaga pinnar, mycket nöjd matte kunde avsluta med att plocka upp pinnarna i lugn och ro.

Titta så gott jag sover, trots alla pinnar jag fått på mig :)



Husse och matte tog också en paus i vårsolen med ett glas kall Matteus.
(det är ju trots allt lördag )



En skön dag som gjorde en gôtt trött på kvällen:)

SÖNDAGSSKOLA

Så var det söndag och kursdags, ingen blå himmel i sikte bara grått, grått o grått.....men uppehåll tack o lov. Arne och Sonjas tomt är inhängnad så idag fick Hugo och Lucas springa runt och busa en stund innan vi skulle åka.
Dagens program började med läxförhör och lite repetition från förra veckans övningar. Sen användes samma skyltar fast med vänstersvängar, lite knepigare faktiskt. Att få Lucas att sakta in så vi kan svänga vänster utan att jag trampar på honom var inte helt lätt, men vi fick väldigt bra övningar att jobba med. Lucas skötte sig riktigt bra, det var jag som strulade med belöningarna på  fel ställen.
Hugo hade fullt upp idag, inte nog med att han skulle vara uppmärksam på matte, det satt ju en hackspett i trädet och retades, för att inte tala om alla hundar som nödvändigtvis var tvungen att passera och som grädde på moset travade hästar förbi. Ja jisses, det är inte lätt att ha koll på allting.
Det var med andra ord fullt upp idag så fotgrafering på "eleverna" fick ske efteråt. Vilket skulle visa sig inte heller vara så lätt för nu fick man ju fritt spelrum och kolla på vad man ville, vilket blir tydligt när man ser bilderna.
Ja, se ungdomar:)

Lucas...titta hit...nähä inte det



Hugo.....detta hållet...............aj då hackspetten kallar


Tänk att det kan vara så svårt att få två hundar att titta åt samma håll
samtidigt......nu då..........attans, Hugo har fått kläm på högersvängar:)
Vad du än gör Lucas så sätt dig inte ner.


Väl  hemma kröp solen fram och Lucas kunde ta sin lilla tupplur efter dagens strapatser i skuggan av lekstugan medans matte tog sin i brassestolen på altanen. Kramis o voff / L&L

Kommentarer
Postat av: Anonymus

Så mysiga bilder. Han är väldigt söt när han sover som en liten kringla.

Har inte hunnit kommentera för det har varit fullt upp.

På fredag kväll var det tjejkväll med start redan kl 18.30 och då finns det bara tid att snofsa upp sig direkt efter jobbet.

Lördag morgon var det föredrag om resa till Svalbard som vi inte kunde missa. Vi var inte hemma förrän på "kvällinga". Söndagen tillägnades det vackra vädret med promenad och lite fika. Skulle gärna varit ledig en dag till.



Nu närmar vi oss den stora årsfesten på Gånglåten och det blir kul. Väntar med stor spänning på om det blir någon ny design i år också....såsom ny vinklad hatthylla....? Hi hi



Krmamis

2009-03-23 @ 16:34:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0