VÅRkänslor

Äntligen, blå himmel, strålande solsken och massor av kvittrande fåglar mötte mig och Lucas på vår morgonrunda.  Idag är det kursdag och vädrets makter är med oss. Förra veckan tränade vi i snöstorm, hujeda va kallt det var, så dagens pass kan ju inte bli annat än bra:)
Fick visa upp våra färdigheter från föregående vecka, lite hade gått in men......utan godis.......njae......fast man kan ju inte begära hur mycket resultat som helst på bara sju dagar. 
Idag var det nya skyltar på schemat, övade mycket på "gå runt ", "framför" och fot. Sen var det slalom genom koner, mycket gå runt och sväng i olika grader och vinklar. Lucas skötte sig riktigt bra men mina fingrar fick sig ett antal nafs mellan varven (otålig hund och fepplig matte)och vid några koner som vi skulle runda blev det lite för mycket  runt, runt för matte som höll på att susa i backen av yrsel:o)
Sen lyckades vi återigen att sabotera för Sonja och Hugo, tappade korvbitar blev tappad koncentration för Hugo (vilket han förmodligen inte var ledsen för).
Hugo verkade få kläm på det mesta idag, kul.......för det vet vi alla hur svårt det är att få en tonåring att lyssna:)
Men visst ser det bra ut....full koncentration på matte:)



Anette visar,  vi lyssnar...


Hallå polarn.....du kanske också skulle lyssna lite..


....inte det nä.......


Det var nog en välbehövlig paus. Vi gjorde lite övningar till efter detta men koncentrationen hade dalat betydligt. Hur som helst så har det varit en givande stund på planen och nya uppgifter att börja träna på. Kramis och voff / L&L

Kommentarer
Postat av: Berit

Hålen du gräver grabben, bry dig inte om att matte blir lite syrak när du inte gör vad hon säger, det du gör betyder bara att du har egen vilja....till mattes stora förtret. Vi håller ihop du och jag - Lucas!



Kramisar till matte för att hon är så himla go som hon är.

2009-03-15 @ 15:45:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0