Slottskogen

Trotsade regnet och åkte till slottsskogen med Lucas för en "skön" (blöt) promenad. Berit hade varit hos Mor och skulle ändå traska i stan en stund, fick övertalat henne till en hundpromenad i stället. Sällskap är alltid välkommet och byte av miljö.

I samma stund vi började närma oss djuren försvann allt vad lydnad och disciplin heter, det var inte ens lönt att försöka få han att lyda.

Hästar var väl lagom intressant.......

...ända tills Berit visade intresse för en, då var det tassarna på staketet och ett nafs efter hästen, här ska inte fjäskas med någon annan än mig.


Här försöker Lucas hitta en väg in till Pelikanerna som knackade intensivt på rutan (antagligen för att skrämma bort honom)

Okey, där kom man inte in, då försöker vi väl med pingvinerna då...


Lilla voofsingen, tror du på fullt allvar  att du kan ta dig in här.........


Nä, någon jaktlycka blev det inte här, däremot fanns det något som höll på att skrämma slag på Lucas.....något så otroligt som en skylt som var överdragen med en blå plastsäck. Det blev tvärstopp i kopplet när jag skulle fram och läsa på lappen som satt fast på säcken.

Men nyfikenheten tog överhand, spänd som en fiolsträng vågade han närma sig skylten men gjorde ett jätteskutt rätt upp i luften när Berit tjoade till. Tänk att en blå påse kan vara farligare än älgarna.


Det var en härlig men blöt promenad och Lucas slocknade gôtt på altan när vi kom hem (många intryck på kort tid)

Kramis & Voof L&L


Kommentarer
Postat av: "Anonymus"

Tack för en blöt och trevlig dag!

....det är ju lite "skämmigt" att det skall pratas om den här plastpåsen...det såg väl jag också - efter en stund (samtal från Lucas)Kramis

2009-05-11 @ 16:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0