Valborg

Härlig, solig och varm Valborg......och jag ska jobba. Fick njuta med Lucas på morgonpromenaden istället, lämnade klövjeväskorna hemma idag, tänkte att det skulle vara en vilodag. Nu blev det inte så för när vi kommit ut ur skogen så började det rycka i benen, tja...varför inte. Kortade kopplet på Lucas och gav järnet, vi lyckades i tjugominuter men eftersom han var utan sina väskor blev det lite ryckigt, definitivt skillnad på focus.

I dag fick det bli hundgården, inga problem eftersom matte alltid har en godis ( torkad grislunga) att bjussa på.



Ännu mer godis blev det på kvällen, när husse och matte bjussade på revben.
Så här duktig kan jag vara (om något extra gott vankas)



........ohh men kom igen då...



Grrrrrrrrrrymt gott :)



Glöm servetten........................jag kan själv



Mmmmm, det var mumma som hette duga, sen var det bara att sträcka ut på gräsmattan för en liten "nap".

Kvällsrundan gick vi med Helena och Robin, inga incidenter o inget plask i dammen,  -jösses så händelselöst, får väl nosa i stället då.
Det finns ett ställe i skogen som han alltid nosar av och slänger blickar uppe i grenverket. Här hängde för ett antal år sedan en rådjursklöv, förmodligen någon som lagt spår men sen den gången går han aldrig förbi utan att slänga ett öga mot grenen där den hängde. Vem har sagt att hundar har dåligt minne?!



Dagens överraskningar var dock inte slut, när vi kom hem lämnade Cheri (granne) en påse med kött o lite brosk som kvällsmat. Lucas var lyrisk när han fick sätta tänderna i riktigt kött i stället för sina kulor. så summan av hans dag måste ha varit den ultimata matdagen för en hund, nöjd var han i alla fall, låg på rygg med tassarna i vädret en bra stund efteråt:)  Kramis o voof L&L


Kommentarer
Postat av: "Anonymus"

Låter som en sund dag för dig och en matglad för Lucas.



Inte behöver han någon servett med den tungan. Lyckad bild!



Kramis

2009-05-02 @ 08:49:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0